Sale
SKU: HB0107

Liquid Collagen Marine 10 X 30ml Sachets

L3,600

Kolagjen i lengshem i studiuar klinikisht, vitamine c dhe zink

Permban kolagjenin e studiuar klinikisht Versiol, i cili eshte provuar qe zbeh dhe mbush rrudhat.

Bustina te lengshme me shije portokall.

Permban gjithashtu vitamine C dhe Zinc .

Perdorimi

1 Bustine ne dite

 

Rekomandohet perdorimi per te pakten nje periudhe 3 mujore

Additional information