SKU: PH0046

Livapure Power Of Nature 30 Tableta

L3,200

Suplement ushqimor me përmbajtje të ekstraktit të gjëmbaçit (240 mg silimarinë), 150mg kolinë, 120mg kalçium, 0.28mg vitaminë B6, 40mcg acid folik, 0.5mcg Vitaminë B12. Suplement që ndihmon në funksionimin e fiziologjik të mëlçisë dhe metabolizmin e lipideve. Dozimi dhe përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit ose sipas rekomandimit te mjekut

Additional information

Madhësia:
Brand: