Sale

Logus D3 Junior

Original price was: L1,550.Current price is: L1,395.

Produkt i vitaminës D3 dhe DHA me pika.I nevojshëm për mirëfunksionimin fiziologjik të trurit dhe shikimit të bebave.Idomosdoshëm për femijë nga mosha 0-24 muajsh.Merren 11 pika në ditë.Këshillohet të perdoret rregullisht gjatë dy viteve të para të jetës,por edhe më pas nëse ka mungesë të Vitaminës D3 në organizëm