Logus Viral Shurup

L1,310

Suplement me permbajtje te shtogut dhe boronices, mjaltit dhe ekstrakte vegjetale.

Shtogu favorizon funksionimin e traktit respirator te siperm dhe mbrojtjes natyrale te trupit

Boronica, trendafili i eger dhe polygonum kane veprim antioksidant

 

Perdorimi, Keshillohet te perdoret 15ml ne dite larg vakteve