Sale
SKU: PHL34

Loris Tableta Masticabile

L1,330

Tableta Loris, perdoren per trajtimin e refluksit, ezofagitit, urthit

Karakteristikat e produktit
Loris është një pajisje mjekësore me bazë te Mucosalve HC Plus, Algjinat magnezi, Bikarbonat Kaliumi dhe Karbonat Kalciumi, I cili
-Neutralizon aciditetin gastrik
-Bllokon refluksin
-Mbron mukozat gastrike nga kontakti me acidin gastrik

Loris mund të merret edhe pa rekomandimin e mjekut
-Në te gjitha rastet e refluksit gastroezofageal
-Së bashku me trajtime të tjera farmakologjike

Cfare e ben të vecantë Loris krahasuar me antiacidët e tjerë?
Loris nuk përmban natrium, kjo e bën të përshtatëshme për përdorimet në personat me hipertension arterial.
Mënyra e përdorimit
Këshillohet përdorimi pas ushqimit, ose në darkë para se të shtriheni për të fjetur. Tabletat mbahen në kavitetin oral deri në tretjen e tyre te plote ose mund te pertypen për nje efekt më të shpejtë. Maksimumi këshillohet përdorimi i 4 tabletave të pertypshme në harkun e 24 orëve

Permbajtja e detajuar
Ne nje tablete Loris 1.3g
Algjinat magnezi 250mg
Mucosalve HC Plus (Opuntia Ficus Indica L, Olea Europaea L, Maltodekstrine) 60mg
Karbonat Kalciumi 80 mg
Bikarbonat Kaliumi 40mg

Nuk permban gluten

Additional information

Madhësia: