Sale

M.A.D Benzoyl Peroxide 5% Blemish Repelling Gel

L4,050

Krem-xhel me teksture te lehte e cila perthithet plotesisht duke lejuar shperndarjen e nje perzierje te fuqishme si benzil peroksid, caj jeshil, ekstrakt liquiricie, aloe vera dhe ekstrakt shelgu alpin

 

Additional information