Sale
SKU: PHL36

Macrostip Psyllium Bustina

L1,772

Bustina kunder kapsllekut me fibra dhe macrogol

Per cfare perdoret Macrostip Psyllium?

Macrostip Psyllium eshte nje pajisje mjekesore me baze macrogol dhe fibra psyllium. Keshillohet per trajtimin e konstipacionit (kapsllekut) rastesor ose kronik

Mos perdorni produktin nqs jeni alergjik ose keni nje histori hipersensitiviteti ndaj macrogol

Si perdoret Macrostip Psyllium?

Rekomandohet perdorimi 1-2 bustinave ne dite, te tretura ne nje gote uje me temperature ambienti, preferohet larg vakteve ushqimore

Pas sa kohesh jep efekt macrostip psyllium?

Kjo eshte pyetja me e shpeshte qe behet ne rastin e perdorimit te produkteve laksative. Macrostip nuk ka veprim te menjehershem, efekti i deshiruar pritet pas 24-72 ore nga momenti i perdorimit

Cili eshte mekanizmi i veprimit?

Macrogol eshte nje molekule me afinitet te larte ndaj ujit, i kombinuar me fibrat ky produkt nuk perthithet ne instestin, nuk fermentohet por mbetet i pamodifikuar. Uji qe gjendet ne traktin tretes deperton mes fibrave dhe macrogol dhe ndihmon ne krijimin e nje mase me te bute dhe qe leviz me lehte ne traktin tretes, ne kete menyre macrogol ofron nje defekim me te lehte dhe pa dhimbje te forta barku krahasuar me laksative te tjere jo osmotik

A ulet veprimi i macrostip me perdorimin e zgjatur?

Kujdes, ju nuk duhet te perdorni me shume se 30 dite pa nderprerje macrostip psyllium! Per perdorime me te gjata, rekomandohet nje doze me e ulet, vetem nje bustine ne dite, nqs mjeku juaj e keshillon! Nese simptomat tuaja vazhdojne duhet te kontaktoni me mjekun tuaj! Macrostip Psyllium nuk krijon sindromen e njohur si zorra dembele, veprimi i tij eshte po i njejte edhe me perdorime te gjata.

Produkti mund te merret edhe pa rekomandimin e mjekut!

 

 

Additional information

Madhësia: