Sale

Holland & Barrett Magnesium 375mg x 90 Tableta

L990

Magnesium 375 mg, Per mbeshtetje te muskujve dhe kockave

Tabletat e magnezit të Holland & Barrett përmbajnë 375 mg magnez për të mbështetur kockat dhe muskujt e shëndetshëm, si dhe ndihmojnë në uljen e lodhjes. Magnezi është një nga mineralet më të bollshme në trupin tuaj. Ndihmon me qindra procese, duke përfshirë ndihmën e enzimave që janë përgjegjëse për shndërrimin e ushqimit në energji

Kontribuon në mirëmbajtjen normale te kockave dhe muskujve
Kontribuon në reduktimin e lodhjes
I përshtatshëm për Vegjetarianët dhe Veganët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Magnezi është i rëndësishëm kur bëhet fjalë për kocka të forta dhe dhëmbë të shëndetshëm. Shumica e magnezit mund të gjendet në kockat tuaja; Ai stimulon kalcitoninën, e cila ndihmon në mbajtjen e kockave të forta duke thithur kalciumin nga gjaku dhe duke e drejtuar atë në kockat tuaja.
Magnezi është gjithashtu i pranishëm në inde të tjera si muskujt dhe nyjet tuaja. Duke qenë se mbështet funksionin normal të muskujve, është i rëndësishëm në tkurrjen dhe relaksimin e zemrës suaj. Ai gjithashtu funksionon si një bllokues natyral i kalciumit – i cili shkakton kontraktimet e muskujve – duke ndihmuar qelizat të relaksohen.
Magnezi është kaq i rëndësishëm për çlirimin e energjisë, ai është gjithashtu kritik në shumë procese të tjera trupore, siç është sistemi nervor.

Perdorimi, 1 tablete ne dite, preferohet me ushqimin

 

Additional information