Sale
SKU: PH0097

Magnesium Direct Sticks Power Of Nature

L1,350

GRANULA QE TRETEN NË GOJË Suplement ushqimor me përmbajtje magnezi dhe vitaminë B6 të cilat kontribuojnë në metabolizmin energjitik dhe në fuksionimin e sistemit nervor. Magnezi ndikon në reduktimin e lodhjes, në ekuilibrin elektrolitik, funksionin normal muskular dhe funksionin psikologjik. Vitamina B6 ndikon në metabolizmin normal proteinave dhe glikogjenit dhe në rregullimin e aktivitetit hormonal.

Përmban: Magnez 350 mg (150 mg citrat magnezi dhe 200 mg oksid magnezi) dhe vitamin B6 2 mg. Përdorimi: Të rriturit: Një stick në ditë,hidheni direkt në gojë, nuk ka nevojë për ujë. Nuk përmban gluten laktozë konservantë dhe ngjyrues artificialë.Me ëmbëlsues. Është e përshtatshme për veganë. Meshije të pëlqyeshme.

Additional information

Madhësia:
Brand: