Sale

Magtein (Magnesium L-Threonate) Now x 90 Capsules

L6,561

NOW Foods Magtein Magnezium L-Threonate përmban Magnez (Mg) që është një mineral thelbësor i njohur për rolin e tij në funksionin e kockave dhe sistemit nervor.

Hulumtimet e fundit kanë treguar se është gjithashtu kritike për shëndetin normal të trurit dhe funksionin normal kognitiv duke ruajtur densitetin dhe stabilitetin e sinapsave neuronale. Megjithatë, shumica e formave të Mg nuk absorbohen lehtësisht në sistemin nervor. Magtein™ është një formë e patentuar e Mg që kalon lehtësisht barrierën gjak-tru. Studimet laboratorike tregojnë se Magtein™ mbështet shëndetin e trurit dhe mund të mbështesë qartësinë mendore dhe fokusin, si dhe një humor të relaksuar.

Permbajtja ne 3 kapsula:

Magnesium (from Magtein™ Magnesium L-Threonate) 144mg
Magtein™ 2g (2,000 mg)

Gjithashtu permban: Cellulose (capsule), Rice Flour, Magnesium Stearate (vegetable source) and Silica.

Perdorimi

Merrni deri ne 3 kapsula ne dite, preferohen te ndara prsh 1 ne mengjes dhe 2 kapsula para se te flini.

Additional information

Brand: