Masurota 25mld Probiotics 20 Capsules Delthapharma

L2,650

Integrator ushqimor me doze te larte te probiotikeve, i bazuar ne fermente laktike te cilat favorizojne ekuilibrin e flores se zorreve

pa gluten dhe pa laktoze

Perdorimi

1 kapsule ne dite, te pihet me pak uje

Kapsula gastro-rezistente

MASUROTA® 25 MLD
Bifidobacterium longum 5.4 billion
Bacillus subtilis 2.3 billion
Streptococcus thermophilus 2.7 billion
Bifidobacterium bifidum 2.95 billion
Bifidobacterium breve 2.8 billion
Enterococcus fecium 2.75 billion
Lactobacillus gasseri 0.98 billion
Lactobacillus casei 1.4 billion
Lactobacillus rhamnosus 1.4 billion
Inulin 268 mg