Sale
SKU: PHARMACERIS1

Medi Acne Pintgel Spot Treatment 10ml Pharmaceris

L2,025

Xhel per trajtimin e akneve me peroksid hidrogjeni nga Pharmaceris

Medi-Acne Point Gel është i përshtatshëm për aplikim lokal drejtpërdrejt tek aknet për të dhënë efekt të menjëhershëm kundër tyre. Produkti përmban një formulë të koncentruar 2% H2O2 dhe acid salicilik.
Stimulon në mënyrë efektive eliminimin e lezioneve ekzistuese të akneve, duke zvogëluar madhësinë e tyre dhe duke minimizuar pamjen e tyre. Parandalon zhvillimin e njollave dhe ka një efekt qetësues që zvogëlon skuqjen dhe nxit rigjenerimin e lëkurës

Aplikoni direkt në zonat e akneve dy herë në ditë, në fytyre

Additional information

Brand: