SKU: WEBB34

Melatonin 3mg Webber 90 Sublingual Tablets

L1,560

Melatonina është një hormon që ndihmon në ruajtjen e ritmit cirkadian të trupit, orën tonë të brendshme që ndikon në gjumin, hormonet dhe funksionet e tjera të trupit. Marrja e melatoninës mund të zvogëlojë kohën që ju duhet për të fjetur, si dhe të përmirësojë kohëzgjatjen dhe cilësinë e gjumit tuaj. Është një opsion i shkëlqyeshëm për punë me turne ose jet lag, ose për njerëzit që kanë probleme me gjumin në përgjithësi.

Këto tableta vegjetariane natyrale  me shije mente, treten shpejt nën gjuhë për përthithje të drejtpërdrejtë dhe rezultate me veprim të shpejtë.

Promovon kohen e  gjumit dhe përmirëson cilësinë e tij
Ndihmon në rivendosjen e ciklit gjumë-zgjim dhe rritjen e kohës totale të gjumit
Doza standarde