SKU: PH0057

Memo+ Power Of Nature

L2,400

Memo+ është një suplement ushqimor që kontribuon për një funksion normal konjitiv dhe një performancë normale mendore.

Përbërja: Vitamina, minerale dhe mbrojtës shumë të fuqishëm si esktrakt të Ginkgo Bilobës 25 mg, esktrakt rozmarine 25 mg,Glutation 5 mg, L-Glutaminë 20 mg,Theobromin, vitaminë B1 1.4 mg, vitaminë B5 10 mg,vitaminë B12 2.5mcg, biotinë 65 mcg, zink 5 mg, oskid magneziumi, stearat magneziumi. Dozimi dhe përdorimi: Mund të përdoret 1 kapsulë para ushqimit në dreke ose sipas këshillës së mjekut.Nuk përmban sheqer, gluten, laktozë dhe konservantë.

Additional information

Madhësia:
Brand: