Sale
SKU: PH0068

Mourinol 600Mg Kapsula Power Of Nature

L1,995

Mourinol x 60 kapsula me përmbajtje të vajit të peshkut nga mëlçia e peshqve të bardhë, një burim i pasur me vitaminë A dhe vitaminë D 3. Çdo kapsulë përmban vaj peshku të purifikuar 600mg, DHA 60mg, EPA 48mg, vitaminë A 324μg / 1.080UI dhe vitaminë D 39μg / 360UI.

Additional information

Madhësia:
Brand: