Sale
SKU: PH0067

Mourinol Shurup Power Of Nature

L1,995

Mourinol është një vaj peshku i cilësisë së lartë nga mëlçia e merlucit, pa përmbatje të metaleve të rënda dhe toksinave, me një përqëndrim të lartë të Omega 3.

Dozimi dhe përdorimi: Fëmijë 1 deri në 3 vjeç: 5 ml në ditë ( 1 lugë çaji) Fëmijë mbi 3 vjeç: 10 ml në ditë (2 lugë çaji) Adultët dhe të moshuarit: 15 ml në ditë ( 3 lugë çaji) Duhet të merret pas ushqimit si një suplement ushqimor ose sipas rekomandimit të mjekut. Këshillohuni me mjekun nëse jeni duke marrë një trajtim me antikoagulantë. Tundeni mirë para përdorimit. Pas hapjes ruajeni shishen në frigorifer dhe konsumoheni brenda 2 muajsh. Delaminimi dhe prania e pikave të vogla të yndyrës janë dukuri natyrore që mund të ndodhin gjatë ruajtjes. Nuk përmban sheqer, gluten dhe laktozë

Additional information

Madhësia:
Brand: