Sale
SKU: PH0014

Multi + Multi Kids Power Of Nature

L1,215

Një suplement ushqimor i mirëbalancuar që kombinon vitaminat, mineralet dhe elementet gjurmë esenciale me përbërës antioksidante si koenzimë Q-10, likopene dhe ekstrakt shege.

Dozimi dhe përdorimi: Të rriturit marrin 1 tabletë në ditë, si suplement ushqimor. Nuk përmban: gluten, konservantë dhe ngjyrues artificialë.

Additional information

Madhësia:
Brand: