SKU: PH0052

Multi+Multi + Vitamin C 500 Mg Eferveshente Power Of Nature

L1,800

Suplement ushqimor që përmban të gjithë spektrin e vitaminave esenciale dhe elementëve minerale

Vitaminë A 350μg, vitaminë B1 1.1 μg, vitaminë B2 1.6 μg ,niacinë 18 mg, acid pantotenik 6 mg, vitaminë B6 1.5 μg , acid folik 200 μg, vitaminë C 45 mg, vitaminë D3 2.5 μg, vitaminë E 10 mg, biotinë 150μg, vitaminë B12 1.4 μg, kalçium 233 mg, Magnesium 100 mg, jod 43.3 μg , Hekur 4.66 mg, Zink 3.16 mg.

Additional information