Sale

Nathyroid 60 Tableta

L5,850

Nathyroid është suplement i formuluar posaçërisht për të mbështetur funksionin normal të tiroides. Seleni dhe Jodi kontribuojnë në funksionin normal të tiroides dhe nxitin imunitetin. Vitaminat B2, B6, B9, B12 dhe Magnezi ndihmojnë në përmirësimin e funksioneve psikologjike dhe reduktojnë lodhjen. Vitamina B6 ndihmon në rregullimin e aktivitetit hormonal, veçanërisht në tiroide. Formula përmban ekstrakt të thatë të farave të Nigella që promovon tonin e muskujve dhe energjinë mendore.
Kjo formulë përmban gjithashtu L-tirozinë, Zink dhe Hekur që ndihmojnë në përmirësimin e funksioneve njohëse, vitaminë D3 që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe vitaminë E që ndihmon në mbrojtjen kundër stresit.

Perdorimi

Rekomandohet perdorimi i 1 ose 2 tabletave ne dite, te shoqeruara me uje