Nattokinn 30 Capsula Innventa

L2,550

Suplement ushqimore i cili permban ekstrakt te sojes se fermentuar dhe acid folik. Fibrinotiku i pare natyral i cili nuk lejon mbipksjen e gjakut dhe grumbullimin e trombociteve. Redukton aterosklerozen, ul presionin e gjakut dhe mbron qelizat nervovre

 

Perdorimi

1-2 kapsula ne dite

 

Additional information

Brand: