Sale

Nebulizator Gem Mobiak

L6,075

Garanci 5 vjeçare
Presioni maksimal i ajrit 2.5 bar
Shkalla e rrjedhjes 0.35 ml/min
Përmasa ( Gjat x Gjer x Lar) 13x10x15 cm
I lehtë për tu përdorur
Nebulizim i shpejtë deri në 50 % të kohës falë dhomës me rrjedhje të lartë.
Përfshin një maskë për të rritur dhe një për fëmijë dhe një aksesor për përdorim nasal.