Sale

Noreva Lotion Assechante 125ml

L1,750

Locioni Noreva Exfoliac ndihmon në luftimin e imperfeksioneve (akne, shenja) në lëkurën e trupit (kurriz, kraharor & shpatulla), falë formulës më përqëndrim të lartë AHA. Përmirësimi është i dukshëm menjëherë pas muajit të parë të përdorimit. Lëkura bëhet e pastër dhe qëndron e butë për një kohë të gjatë.

Additional information

Brand: