Nurse Harvey’s Fortuss Syrup

L1,290

Lehteson kollen dhe dhimbjet e fytit

Me esktrakte bimore, mjalte, xhinxher dhe vitamine C

Pa sheqer, alkool, parabene, me arome natyrale fruta pylli