Sale
SKU: NG0001

Nutrigen Babytamin Drops

L1,503

Multivitamine per femije nga 0-12 muaj

Suplement me 13 vitamina dhe 6 minerale në trajtë pikash per të ndihmuar bebet në rritjen dhe zhvillimin e shpejtë të kockave, muskujve, gjakut dhe trurit. Nuk përmban sheqer, konservantë, ngjyrues dhe aromatizues artificial. Vitamina D nuk ka origjinë shtazore. Nuk ka gjurmë fenilalaninë.

Additional information

Madhësia:
Brand: