Sale
SKU: NG0002

Nutrigen Bonident Drops

L1,413

Suplement me permbajtje te vitamines D dhe fluor, per shendetin e kockave dhe dhembeve

Përmban vitaminë D 400 UI dhe fluor për të përmbushur nevojat ditore të foshnjave për rritjen normale të dhëmbëve dhe të kockave. Pa ngjyrues dhe ëmbëlsues. Nuk përmban fenilalaninë. Vitamina D nuk ka origjinë shtazore.

Additional information

Madhësia:
Brand: