Sale
SKU: nutriferon

Nutrigen Nutriferon Syrup

L1,431

Nutrigen Naturale Nutriferon është suplement hekuri i gjeneratës së ardhshme që përmban burim hekuri me bazë bimore pa asnjë efekt anësor. Dozimi dhe perdorimi: Merrni 2,5 ml – 10 ml çdo ditë

Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar ditore të shërbimit. Çdo suplement ushqimor nuk duhet të përdoret si zëvendësim për një dietë të larmishme. Paketimi: Flakon X 150 ml

Additional information

Brand: