Sale
SKU: NG0005

Nutrigen Omega Syrup

Original price was: L1,890.Current price is: L1,701.

Shurup me permnbajtje te vajit te peshkut, I pershtatshem per femije

Suplement ushqimor me përmbajtje të lartë të vajit të peshkut në DHA dhe EPA hipoalergjik dhe i purifikuar. Përmban 4 vitamina dhe 2 minerale. Ndihmon në mirëmbajtjen normale të sistemit nervor dhe shikimit.

Additional information

Madhësia:
Brand: