Sale

Nutrigen Propolis Syrup

L1,430

Shurupi Nutrigen Propolis i ndihmon fëmijët të shërohen lehtësisht nga gripi i zakonshëm dhe i bën ata më pak të varur nga antibiotikët.

Ekstrakti i propolisit ushtron aktivitet anti-mikrobik dhe antioksidues. Përdoret gjerësisht në ushqime dhe pije me pretendimin se mund të ruajë ose përmirësojë shëndetin e njeriut.

Marrja e sugjeruar ditore:

1-3 vjet: Merrni 10 ml në ditë.

4-8 vjeç: Merrni 15 ml në ditë.

8+ vjet: Merrni 20 ml në ditë.

Additional information

Brand: