Sale
SKU: NG0006

Nutrigen Supra Syrup

L1,431

Multivitamina ne forme shurupi per femije mbi 1 vjec

Nutrigen Supra Maxivitamin & Maximineral Shurup është nje suplement ushqimor qe përmban 13 vitamina dhe 10 minerale. I përshtatshëm dhe për vegjetarianë.

Additional information

Madhësia:
Brand: