Sale

Nutriva Omega 3 x 90 Capsules

L5,050

Perdoret per mireqenien kardiovaskulare

e dobishme ne rast te

-Uljes se rrezikut kardio-vaskular

-Rregullimin e nivelit te kolesterolit dhe triglicerideve ne gjak

-Uljes se gjendjes inflamatore te trupit

 

Additional information

Brand: