Nutriva Vitamins B x 50 Tablets

L2,630

NUTRIVA VITAMINS B është një suplement ushqimor me vitamina të grupit B.

Indikohet në kohë stresi mendor dhe fizik ose për plotësimin e një diete të mangët në këto vitamina ose për të plotësuar një nevojë të shtuar për to.

Vitaminat B1, B2, B3, B5, B12 dhe H kontribuojnë në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë. Acidi folik kontribuon në reduktimin e lodhjes.

Additional information

Brand: