Nuxe Huile Prodigieuse Or 50ml

L5,000

Versioni i artë, i shkëlqyeshëm i vajit të thatë Huile Prodigieuse ushqen lëkurën dhe shton elasticitet dhe shkëlqim. Lëkura dhe flokët kushtëzohen dhe kujdesen falë grimcave të perlës me origjinë minerale. Tekstura e tij e thatë e vajit mund të përdoret në fytyrë, trup dhe flokë ndërsa aroma e tij e mrekullueshme kënaq shqisat.

Këshillë: Vaji u jep këmbëve një shkëlqim befasues. Thjesht përzieni disa pika me locion trupi dhe aplikojeni në këmbë.

 

Fytyra: Aplikojeni në qendër të fytyrës dhe shpërndajeni butësisht vajin nga jashtë.
Flokët: Aplikoni disa pika vaj në flokë të thatë dhe aplikojeni në gjatësinë dhe majat e flokëve sipas nevojës. Për një efekt më intensiv, aplikojeni vajin si maskë flokësh 1-2 herë në javë, para pastrimit. Lëreni për 10 minuta.
Banja: Shtoni disa pika vaj në ujin e banjës.
Trupi dhe masazhi: Aplikoni disa pika vaj në trup pas pastrimit dhe masazhoni me lëvizje të buta rrethore. Hidhni disa pika të tjera në lëkurën e prekur nga strijat dhe masazhoni. I përshtatshëm për një masazh ushqyes të trupit.