SKU: PH0050

Oliviotic Power Of Nature

L2,200

Suplement per rritje imuniteti me permbajtje te vitamines d, zink dhe oleuropeines (ekstrakte te gjethes se ullirit)

Suplement ushqimor për funksionimin normal të sistemit imunitar. Me ekstrakt nga gjethet e ullirit, Olea europea – Olivactive® (standartizuar në 20 % oleuropeinë- burim natyral i acidit elanolik), zinkut dhe Vitaminës D3, të cilat së bashku kontribuojnë për fuksionimin normal të sistemit imunitar. Dozimi dhe përdorimi: 1 tabletë për qëllime parandaluese; 2-3 kapsula kur janë shfaqur simptomat. Nuk përmban sheqer, gluten, konservantë, laktozë dhe aromë artificiale.

Additional information

Madhësia:
Brand: