Sale
SKU: PH0032

Omega 3.6.9 Power Of Nature

L1,760

Suplement ushqimor me kombinim të vajit të peshkut, vajit të linit dhe vajit të aguliçes së mbrëmjes me një përqëndrim të lartë të acideve yndyrore të pangopur Omega 3.6.9, Sasia totale e Omega 3: 350 mg ; Sasia totale e Omega 6: 258 mg ; Sasia totale e Omega 9: 76 mg; Acidi linoleik: 231 mg;ALA acidi alfa linoleik (omega 3): 200 mg; EPA (acidi eikosapentaenoik) ( omega 3): 90 mg;DHA(acidi dokosaheksenoik)( omega 3): 60 mg;OA acid oleik (omega 9):76 mg;GLA acidi gama linoleik: 27 mg

Dozimi dhe përdorimi: 1 kapsulë pas ushqimit ose sipas rekomandimit të mjekut. Nuk përmban sheqer,gluten, laktozë, konservantë dhe aromatizues.

Additional information

Madhësia:
Brand: