SKU: PH0030

Omegalen Ultra Power Of Nature

L1,900

Suplement ushqimor me përmbajtje të vajit të peshkut 1000 mg.Sasia totale e Omega 3: 650 mg.Raporti EPA (acidi eikosapentaenoik)( omega 3)/ DHA(acidi dokosaheksenoik) 330mg /220mg

Dozimi dhe përdorimi :1 kapsulë pas ushqimit ose sipas rekomandimit të mjekut. Nuk përmban gluten, laktozë, konservantë.

Additional information

Madhësia:
Brand: