Sale
SKU: PHL38

Pandetox Shurup

L2,565

Shurup detox per te rritur

Solucioni oral Pandetox përmban ekstrakte të thata të titruara të Cynara scolimus, Phyllantus niruri, Vitamina E dhe Kolinën. Solucioni oral Pandetox mbështet funksionin e mëlçisë, falë ekstrakteve të titruar të Phyllantus niruri, Cynara scolymus dhe kolinës. Për më tepër, ekstrakti Cynara scolimus është i dobishëm për të mbështetur funksionin e tretjes, funksionet e pastrimit të trupit dhe eliminimin e gazrave të zorrëve. Solucioni oral Pandetox mbështet metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve, falë ekstraktit Phyllantus niruri dhe kolinës, përkatësisht. Vitamina E kompleton formulimin e solucionit oral Pandetox, i cili kryen një veprim antioksidant së bashku me ekstraktin Cynara scolymus dhe fruktooligosakaridet që mbështesin ekuilibrin e florës së zorrëve.

Perdorimi

10ml ne dite, te marra si te tilla ose te holluara ne uje

 

Additional information

Madhësia: