Sale
SKU: PHL39

Pandetox Tableta

L2,308

Tabletat e veshura me Pandetox përmbajnë ekstrakte të thata të titruara të Cynara scolimus, Phyllantus niruri, Vitamina E dhe Kolin. Tabletat e veshura me film Pandetox mbështesin funksionin e mëlçisë, falë ekstrakteve të titruar të Phyllantus niruri, Cynara scolymus dhe kolinës. Për më tepër, ekstrakti Cynara scolimus është i dobishëm për të mbështetur funksionin e tretjes, funksionet e pastrimit të trupit dhe eliminimin e gazrave të zorrëve. Tabletat e veshura me Pandetox mbështesin metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve, falë ekstraktit Phyllantus niruri dhe kolinës, përkatësisht. Vitamina E plotëson formulimin e tabletave të veshura Pandetox, e cila kryen një veprim antioksidues së bashku me ekstraktin Cynara scolymus

Perdorimi

2 tableta ne dite, preferohet para ushqimit

 

Additional information

Madhësia: