Sale
SKU: PH0111

Laxazin Comfort Power of Nature 20 Caps Classics

L1,750

Suplement ushqimor me aktazine qe rrjedh nga frutet e plota te kivit ne trajte pluhuri, ne bashkeveprim me hurmen e indise, kumbulles, fikut, pektinen e molles. Aktazina fale teknikes special qe prodhohet, ruan lendet ushqyese dhe bioaktive te kivit, si enzimen e aktinidit, polifenolet,fibrat e tretshme dhe te patretshme. Konsumimi i kivit kontribuon ne ruajtjen e defekimit normal.

Suplement për kapsllëkun
Me Actazin nga frutat e kivit
Së bashku me pektinën e fikut, kumbullës, tamarind dhe mollës
Pa gluten, laktozë dhe sheqer
I përshtatshëm për veganët
P
Power of Nature Platinum Range Laxazin Comfort është një suplement dietik që përmban Actazin nga ekstrakti i frutave të kivit, në kombinim me pektinën e tamarindit, kumbullës, fikut dhe mollës.

Aktazin, falë teknikës së veçantë me të cilën përgatitet, ruan lëndët ushqyese dhe bioaktive të kivit, si enzimën aktinidinë, polifenolet, fibrat e tretshme dhe të patretshme.

Konsumimi i kivit ndihmon në ruajtjen e zbrazjes normale të zorrëve. Rezultate të dobishme arrihen duke konsumuar 2 kivi të mëdhenj (rreth 200 g  frut) në ditë. *

* Informacioni i mësipërm është rezultat i studimeve dhe jo një opinion i ESFA.

Dozimi
2 kapsula në ditë.

Udhëzime për përdorim
Mundësisht të merret para gjumit, si një shtesë diete ose sipas udhëzimeve të mjekut tuaj.

Kundërindikimet
Mos e merrni në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve.

Additional information

Madhësia:
Brand: