Preparation H Rectal Ointment

L1,130

Preparation H pomade per hemorroidet

Lehteson simptomat e hemorroideve, si dhimbja kruarja apo irritimi. Ndihmon ne tkurrjen e edemes se krijuar

Pomade e cila eviton dhimbjen gjate defekimit ne rast te lekures se thate apo me plage

Permban aplikator per perdorim te brendshem

Permban Ekstrakt te kerpudhave dhe vaj nga melcia e peshkaqenit