Sale

Primadonna Plus 30 Tableta

L1,485

Primadonna permban ekstrakte vegjetale, vitamina dhe minerale. Trifoglio rosso ndihmon ne largimin e sipmtomave te menopauzes/ Kudzu ndihmon ne mirefunksionimin e sistemit te qarkullimit te gjakut. Passiflora eshte e dobishme ne rastet e stresit.

Keshillohet te merret 1 tablete ne mengjes