Sale

Probiotic-10 Strains 25 Billion Now x 100 Kapsula

L5,670

10 shtame probiotikesh.

 

Bakteret probiotike jane jetesore per digjestimin, ato ndihmojne ne integritetin, levizshmerine dhe detoksifikimin intestinal.

Perdorimi, 1 kapsule 1 ose 2 here ne dite dermjet vakteve ose me stomakun bosh

 

Additional information

Brand: