SKU: PH0056

Probiozen Power Of Nature

L1,700

Probiozen është një suplement ushqimor i cili përdoret për ekuilibrimin e florës normale intestinale.

Probiozen është një suplement ushqimor i cili përdoret për ekuilibrimin e florës normale intestinale. Përbërja: Probiotik, përzjerje të baktereve 3 x10 9 ( Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidus). Përmban inulinë dhe oligofruktozë dhe ekstrakte të rigonit (Origanum vulgare). Dozimi dhe përdorimi: Mund të përdoret 1 tabletë përpara osë gjatë vaktit ose sipas këshillës së mjekut. Nuk përmban gluten,laktozë,konservant dhe ngjyrues artificialë.

Additional information

Madhësia:
Brand: