Proderm Baby Oil 0-12 Months 200ml

L500

Vaj per femije 0-12 muaj

Vaj per femije 0-12 muaj

Proderm Baby Oil kujdeset per lekuren e foshnjes tuaj dhe e mban ate super te bute

Vaj i lehte perthithes e ben prekjen tuaj edhe me te bute kur jepni nje masazh qe mund te jete aq relaksues per ju ashtu sic eshte edhe per nje te vogel.

Ngrohni duart para se te aplikoni vajin

Additional information

Brand: