Proderm Shampoo & Bath 0-12 Months 400ml

L600

Shampo me ekstrakt kamomili e pershtateshme per femije 0-12 muaj

Larje te flokut dhe trupit

Delikate per syte

Ph neutral

Larje frekuente

Additional information

Brand: