Sale

Prostalive Power of Nature 30 Capsules

L2,424

Formulë sinergjike me fara kungulli, Sereona, rrënjë hithre, shegë, likopene, selen, vitaminë E dhe zink.

Kush tha që burrat nuk kanë mbrojtësin e tyre? Natyra është kujdesur edhe për të duke ofruar përbërës bujarë natyralë përmes ushqimit tonë. Prostalive është një përbërje e pasur e një kombinimi të bimëve tradicionale, si dhe mineraleve .

Prostalive është një formulë e përbërë nga lëndët ushqyese të mëposhtme:

Farat e kungullit (Curcubita pepo L.): Një bimë, e pasur me sitosterole, karotenoidë dhe mikroelementë të tjerë që luajnë një rol kyç në organizëm.
Serenoa (Saw Palmetto- Serenoa repens L.): Një pemë që duket si palmë, e njohur edhe si serenoa. Përdoret që nga viti 1900 nga amerikanët vendas. Është i pasur me fitonutrientë, si β-sitosterolet.
Rrënja e hithrës (Urtica dioica L.): Një bimë tradicionale që ofron mbrojtje të gjithanshme për njerëzit.
Shega (Punica granatum L.): Fruta të pasura me përbërës antioksidues si acidi ellagic, taninet dhe antocianin.
Likopeni: Përbërës fitonutrient i frutave të kuqe dhe domates, me veprim të fortë kundër stresit oksidativ.
Seleni dhe Vitamina E: kontribuojnë në spermatogjenezën normale dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.*
Zinku: Kontribuon në fertilitetin dhe riprodhimin normal dhe në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak*

 

Perdorimi

1 kapsulë në ditë pas ushqimit

Additional information