Pulmovit 30 Kapsula

L2,500

PULMOVIT 500mg 30 Kapsula

Shtese ushqimore e bazuar në Ganoderma (Reishi), Mullein dhe Altea, të cilat mbështesin funksionalitetin fiziologjik të mukozave të sistemit të frymëmarrjes. Ajo nxit ekspektorimin dhe tretjen e mukusit, duke lehtësuar kështu frymëmarrjen.

Përfitimet:
1-Ndihmon në përmirësimin e përdorimit të oksigjenit

2-Antioksidant i fuqishëm

3-Me veprimin e tij mukolitik dhe i dobishëm në kollën me sekrecione

4-Ndihmon në simptomat e ftohjes, në sëmundjet e frymëmarrjes mund të shtohet si suplement ushqimor

 

Dozimi dhe menyra e marrjes : Rekomandojmë marrjen e 1 kapsulë në ditë.

Menyrat e ruajtjes, Ruani në një vend të thatë, të mbrojtur nga burimet e dritës dhe nxehtësisë.