R-Lipoinn 30Capsula INNventa

L1,985

R-LIPOINN është një suplement ushqimor që rrit ndjeshëm aktivitetin antioksidant të qelizave dhe mitokondrisë dhe parandalon dëmtimin dhe degradimin e saj. Kjo në mënyrë efektive zvogëlon rritjen e stresit oksidativ të lidhur me plakjen. Ruan nivelin e shëndetshëm të antioksidantëve të tjerë si Koenzima Q10, Vitamina C, Vitamina E Dhe Glutathione. Përmirëson memorien, zvogëlon dëmtimet e trurit dhe mbron trurin nga ndryshimet neurodegjenerative që lidhen me plakjen.

Perdorimi

1-2 kapsula ne dite, 1 ore para ose 2 ore pas ushqimit

Additional information

Brand: