Rinodeks Plus Shurup 150ml Grindex

Distributor per Shqiperi – FarmaNet

Ky produkt nuk eshte per shitje Online

Permbajtja, Pseudoefedrine, Chlorphenamine dhe Dextrometorfan

Indikimet, Kolle e thate, Simptoma Gripi dhe Ftohje

 

Additional information

Brand:

Similar Products