Rinodeks Shurup Grindex 100ml

Distributor per Shqiperi FarmaNet

Lenda aktive, pseudoefedrine dhe chlorphenamine

Indikimet, Gjendje gripale dhe alergjike

Nuk shitet Online, mund te blihet pa recete ne farmaci

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para perdorimit

Additional information

Brand:

Similar Products