SKU: AC0890

Scholl Gel Activ Everyday M

L1,700

sholl per atelete,

Shollë këpucësh për meshkuj dhe femra me teknologji Activ Gel TM Përdoren çdo ditë Edhe në punë edhe për sport • Amortizim i lartë i tronditjes • Ofrojnë mbështetje të harkut të këmbës për të gjitha llojet e aktiviteteve ditore • Teknologji me disa shtresa për mbështetje në pikat e shtypjes (thëmbra, metatarset dhe artikulacionet) • Përshtaten me të gjitha llojet e këpucëve femërore • Të përshtatshme për masat 35.5-40.5 (për femrat), dhe 40-46.5 (për meshkujt)

Additional information

Brand: